2009. július 4., szombat

Túrótorta 2.

Hozzávalók:
1/2; kg túró
1/2; Ráma
30 dkg porcukor
5 tojás sárgája
1 csomag vaníliás cukor
1 csomag zselatin
1 dl hideg tej
1/2 dl forró tej

A Rámát, cukrot és tojás sárgákat habosra keverjük, majd beletesszük az összetört túrót, és alaposan összedolgozzuk.
1 dl hideg tejben a zselatint elkeverjük, és hagyjuk megduzzadni. A felduzzadt zselatint a forró tejjel simára keverjük, és beleöntjük a túrós masszába. Alaposan összekeverjük. A Fesztivált hideg vízzel kiöblítjük, majd megtöltjük a masszával, és hűtőbe tesszük. Alkalomhoz illően díszítjük a kiborított tortát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése