Hozzávalók:
1/2 kg túró
2 csomag vaníliás cukor
2 evőkanál cukor
1 tasak étkezési zselatin
2 dl tejföl
1 csomag étkezési csoki (bevonó).
A túrót a tejföllel, a cukorral, és a vaníliás cukorral kikeverjük. Felfőzzük a zselatint, kihűtjük, és a túróba keverjük. Őzgerinc formába öntve néhány órára a fagyasztóba kell tenni. (max 3 óra, nehogy megfagyjon). Az őzgerincből kiborítjuk, (alul óvatosan melegvizes csap alá tarthatjuk, akkor meglazul) egy tálra rakjuk, a csokit megolvasztjuk, és a végén jól nyakon öntjük vele. Jó étvágyat!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Youtube.com and Instagram
VálaszTörlésYoutube.com. best youtube to mp3 The largest community for the sports media